Performance Oana Iordăchescu

18:30

Descriere:

Unity

Live Performance

Oana Kuzmanovski

20-30 min

„O bucată de sine fragmentat regăsită în propria reflexie a unui alt chip care te privește de partea cealaltă a ramei. Te văd, în sfârșit mă văd.”

Suntem cu toții reflexii și reflecții ale aceluiași Univers.

„Unity” este un concept care încorporează experiențele noastre interconectate, care sugerează faptul că suntem toți parte a unei Creații mai mari, în cadrul căreia fiecare ne reflectăm și ne înțelegem reciproc, contribuind la călătoria colectivă de conștientizare a Unității.

Performance-ul creează un mediu propice pentru introspecție și în care este posibilă materializarea intangibilului. Fiecare membru al publicului se confruntă cu o alegere în ceea ce privește modul în care interacționează cu aceste procese profunde – să le hrănească, să le ignore sau să le uite.Ca artist care activează și se regăsește în curentul dinamic al artei Post-Internet, munca sa reprezintă o aventură și o provocare personală de a traduce intangibilul în tangibil; experiențele spirituale, emoționale și mentale sunt obiectul practicii sale. Metodele sale de explorare îmbină cercetarea, tehnologia și arta performativă pentru a crea o legătură între invizibil și vizibil – prin realizarea unor manifestări fizice ale proceselor care sunt exclusiv simțite și gândite. Călătoria sa creativă este profund influențată de o experiență variată în domenii precum design-ul vestimentar, fotografia, practica spirituală, arhitectura, antropologia și etnografia – discipline care nu doar că fundamentează expresia sa artistică, dar și reflectă narativa personală aflată într-o evoluție constantă.Ca artist care activează și se regăsește în curentul dinamic al artei Post-Internet, munca sa reprezintă o aventură și o provocare personală de a traduce intangibilul în tangibil; experiențele spirituale, emoționale și mentale sunt obiectul practicii sale. Metodele sale de explorare îmbină cercetarea, tehnologia și arta performativă pentru a crea o legătură între invizibil și vizibil – prin realizarea unor manifestări fizice ale proceselor care sunt exclusiv simțite și gândite. Călătoria sa creativă este profund influențată de o experiență variată în domenii precum design-ul vestimentar, fotografia, practica spirituală, arhitectura, antropologia și etnografia – discipline care nu doar că fundamentează expresia sa artistică, dar și reflectă narativa personală aflată într-o evoluție constantă.

Expoziția Collage Festival 2024
va rămâne deschisă publicului până la data de 27 noiembrie 2024

Copyright © 2024 Collage Festival. All rights reserved. Proiect finantat cu ajutorul AFCN.
Notificare cookies Politica de confidențialitate